Kotisivut tunnissa

Jäätävään 240 euron hintaan!

Kotisivut tunnissa!

Tarvitsetko ammattimaiset WordPress -kotisivut nopeasti ja halvalla? Saat lisäetuna ilmaista videomainosta uudelle yrityksellesi ja usko tai älä – pelkkä idea riittää! Varaa vartin kartoituspalaveri, jossa sovitaan käytännön asiat ja toimintasi kartoitus.

Halutessasi suunnittelen kotisivuillesi myös blogiosion ja verkkokaupan lisähintaan á +240 eur. Verkkotunnuksen, sekä valmiiksi ylläpidetyn, huippunopean WordPress -pohjaisen pilvipalvelun saat edullisesti täältä >

Kotisivut tunnissa
Miten se tehdään

Miten se tehdään?

Käymme kartoituspalaverissa lyhyesti läpi uuden yrityksesi toiminta ja tavoitteet. Toteutuspäivänä pidämme palaverin, jossa rakennetaan sinulle myyvät kotisivut sekä videoimme koko tapahtuman YouTube-kanavalleni.

Paljon se maksaa

Paljon se maksaa?

Koko lysti maksaa sinulle kertarysäyksellä vain 240 euroa, sekä verkkotunnuksen noin 20 euroa vuodessa ja palvelinkulut alkaen 10 euroa kuukaudessa. Aikaasi kuluu vain yksi istuntotunti ja sinulla on kotisivut.

Voiko päivittää

Voiko päivittää?

WordPress -sivut rakennetaan Spectra -sivunrakentajalla ja laadukkaalla Astra Planet Earth -aloitusmallilla. Jos haluat maksullisia ominaisuuksia ja teemoja, ne maksetaan erikseen ja niiden suunnitteluun varataan lisätunteja.

Miltä se näyttää

Miltä se näyttää?

Astra Planet Earth -teema on paitsi huippunopea, johdonmukainen ja selkeä, se sopii myös lähes minkä tahansa yrityksen kotisivuksi tai verkkokaupaksi. Palvelupolku on selkeä ja ostotapahtuma vaivatonta.

Mitä se sisältää

Mitä se sisältää?

Responsiiviset kotisivut sisältävät logon ja sivuvalikon, myyvän kansilohkon, yleisesittelyn, palveluerittelyn, yritysesittelyn sekä yhteystiedot lomakkeella. Neljän sivun tuotantoon olen käyttänyt valmiiksi 1 tunnin.

Sisältötuotanto

Sisältötuotanto?

Kuvasisällön olen valinnut Pixabay -kuvapankista ja tekstit olen luonut ChatGPT -tekoälyavusteisesti . Olen myös käsitellyt logon, sekä valinnut värimaailman ja typografian. Lisäsuunnittelutunnit 120,00 eurolla.

Varaa ilmainen palaveri!

Varaa ilmainen online-palaveri ja käydään yhdessä läpi yrityksesi tilanne, markkinat ja mahdollisuudet. Se ei missään tapauksessa sido sinua vielä mihinkään, mutta saatat saada kullanarvoisia vinkkejä.