Premium-palvelut

Mikaelin Premium-palvelut luo sinulle vapauden keskittyä ydinosaamiseesi

Mikaelin Premium-palvelut sisältää kaikki digitaalisen median palvelut ja toiminnot, palveluiden ylläpidon ja jatkokehityksen, markkinoinnin ja raportoinnin – toisin sanoen, lähes automaattisen 24/7-myyntikoneen.

Yhdellä räätälöidyllä startti- ja kuukausimaksulla saat koko digitaalisen kentän haltuusi. Lisäksi sinulla on aina yksi ja sama tavoitettavissa oleva manageri, joka huolehtii kaikesta nettinäkyvyydestäsi; suunnittelee, toteuttaa, ylläpitää, markkinoi ja kehittää sitä, sekä raportoi saavutettavista tuloksista.

Se voi sisältää esimerkiksi yrityksesi uuden digitaalisen strategian, brändin, mainokset, verkkosivuston, blogi- ja uutiskirjetuotannon, online-asiakaspalvelun, sekä some- ja muiden digikanavien ylläpidon.

Saat konsultointia sekä markkinointi- ja kehitysehdotuksia yhdessä laaditun strategian mukaisesti. Saat myös kuukausittaisen raportin kävijämääristä ja markkinoinnin tuloksista.

Kaikki digitoimintasi kulkee kauttamme ja siitä laaditaan asianmukainen asiakasturvakansio, joka turvaa kaikki palvelusi, jos oma managerisi jostain syystä ei enää pysty sitä hoitamaan.

Tällöin kaikki asioiden hoito dokumentaatioineen siirtyy uudelle managerille tai sitten voitte ottaa sen halutessanne myös oman työntekijänne vastuulle, jonka voimme kouluttaa tehtävään tarvittavien tukipalveluiden kera. Tämä on myös vaihtoehto kuukausimaksuille.

Lisäksi saat managerisi aina kiinni eri yhteydenottokanavien kautta ja mikä parasta, työmääränne laskee olennaisesti ja voitte kohdistaa vapautetun ajan täysin omaan ydinosaamiseenne.

Palvelun perimmäinen tarkoitus on hankkia kustannustehokkaasti oikeita kävijöitä eri digitaalisiin kanaviinne, tuottaa uusia liidejä sekä suoraa myyntiä niin, että myös asiakastyytyväisyys kasvaa ja metsäradio soi.

Tämä tuottaa sinulle jatkuvan virtana lisää rahaa kassaan ja mikä parasta – maksat vain sivullesi saapuneista, palveluitasi etsivistä asiakkaista!

Voit käyttää henkilökohtaisen Premium-palveluni tarpeita esimerkiksi pelkästään digimarkkinointiin, joka jatkuvana sopimuksena pitää sisällään kertamaksuisen, myyvän laskeutumissivun sekä kk-maksulliset päivitykset laskeutumissivuun, markkinointisuunnitteluun, mainosten testaukseen, niiden kehitykseen sekä henkilökohtaiseen raportointiin ja konsultointiin.

Selkeät päiväperusteiset premium-starttihinnat:

– Mainossivut (1 pv) 498,00 eur
– Yksinyrittäjät (2 pv) 996,00 eur
– Mikroyritykset (5 pv) 2490,00 eur
– Pienyritykset (10 pv) 4980,00 eur
– Täydet palvelut (20 pv) 9960,00 eur

Premium-palvelut voi sisältää kaiken mitä tarvitset:

– Strategian
– Brändäyksen
– Verkkosivuston
– Analyysityökalut
– Some-kanavat
– Blogipalvelut
– Uutiskirjepalvelut

*) Kuukausimaksulliset palvelut, alk. 49,80 eur/kk:

– Sisältöpalvelut
– Asiakaspalvelut
– Ylläpitopalvelut
– Markkinointipalvelut
– Kehitysohjelman
– Konsultoinnin
– Raportoinnin

Kaikki palvelut räätälöidään tarpeidesi ja käytettävissä olevien resurssien mukaisesti! Hinnat alkaen 498 eur + 49,80 eur/kk ja sinulla on lähes täydellinen 24/7-myyntikone. Nautit vain tuloksista!

Jatkossa maksat siis ainoastaan kuukausimaksun ja työntekijän palkkaaminen on vain ajan- ja rahan haaskausta. Meillä ei kokeilla, vaan sitoudutaan tekemään tuloksia vähintään 12 kk. Mainosbudjetit strategian ja resurssien mukaisesti. Tuntihinnat 83,00 euroa. Hinnat alv 0 %.

Premium-palveluni perustuu asiakasperusteiseen hinnoitteluun, mikä tarkoittaa, että maksat vain siitä, mitä tarvitset ja sovitaan etukäteen. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan ja läpinäkyvän tavan hyödyntää henkilökohtaisesti konsultointiosaamistani kaikissa yrityksesi digitaalisissa toiminnoissa.