Mikaelin toimitusehdot

Mikaelin digitaaliset verkkopalvelut


Olemme suomalainen yritys. Toimittajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa osoitteessa: mikaelkytonen.com.

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


Verkkokauppa ja ajanvaraus

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan verkkokauppa- (Holvi.com) ja ajanvaraustuotteisiin (Vello.fi ja Google Calendar).


Verkkokaupan tiedot

MikaelKytonen.com-sivustot ovat toiminimi Mikael Kytösen (jäljempänä ”Mikael”) sivustoja (1785822-2). Mikael vastaa verkkokaupassa myytävien kotisivupakettien ja verkkokurssien sisällöstä ja rakenteesta. Holvi Oy vastaa verkkokaupan toimivuudesta (maksuliikenne, tekninen toteutus).


Asiakaspalvelu

Mikael Kytönen
Sähköposti: info@mikaelkytonen.com
Puhelin: 044 952 2429


PALVELUIDEN OSTAMINEN VERKKOKAUPASTA TAI AJANVARAUSSIVUSTOLTA

Kurssituotteet tilataan osoitteesta MikaelKytonen.com -sivustojen ostopainikkeiden kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi tai sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Omat kurssit -linkin kautta löydät tilaustesi tiedot sekä verkkokurssit, joille sinulla on voimassa oleva käyttäjäoikeus.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.


Maksaminen

Kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokaupan tai ajanvaraussivuston välille. Näiden vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.


Maksutavat

Perinteinen laskutus ja verkkolaskutus (verkkopalvelut). Stripe- ja PayPal-maksut, sekä korttimaksut (Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express ja Discover).

Laskutus ja verkkokauppa (Holvi.com)

– Holvi Payment Services Oy on maksulaitos, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Holvin käyttöehdot >

Ajanvarauspalvelut (Vello.fi / Stripe.com)

– Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset korttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu ajanvaraussivulla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuilla, hyväksyt Stripen käyttöehdot >

Muut maksupalvelut (PayPal.com)

– PayPal on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset korttimaksun, maksunvälittäjänä toimii PayPal. Maksu tapahtuu PayPalin maksusivulla. Kun maksat Stripen tarjoamilla korttimaksuilla, hyväksyt PayPalin käyttöehdot >


Tuotteiden tilaaminen verkkokaupasta

Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Kurssituotteet tilataan internetin välityksellä Holvi-kaupan ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.


Tilauksen peruuttaminen

Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa verkkokurssin ostopäivästä lähtien mikäli kurssin suorittamista ei ole ehditty aloittaa. Kuluttajansuojalain 16 § mukaan digitaalisen tuotteen palautusoikeus raukeaa, kun sisällön toimittaminen on todennettavasti aloitettu. Sivuston järjestelmä havaitsee heti, kun verkkokurssin suorittaminen aloitetaan.

Peruuttamisoikeus ei koske mahdollisia käyttäjän omien teknisten taitojen tai laiteongelmien johdosta johtuvia vaikeuksia saada ostettu verkkokurssituote käyttöön, mikäli verkkokurssin suorittaminen on aloitettu.

Reklamaatiotapauksissa Mikael neuvottelee tilanteesta asiakkaan kanssa ja tekee päätöksen mahdollisesta hyvityksestä asiakkaalle.

Ota ensi tilassa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen.


Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin käyttöehtoihin sekä kouluttajan, sivuston ja ostajan välistä tilausta ja sopimusta koskeviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

Mikael pyrkii ensisijaisesti ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet neuvottelemalla, esimerkiksi reklamaatiotilanteissa.

Jos käyttöehtoja ja/tai tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan ostajan tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja-asiakas voi myös saattaa käyttöehtoihin ja/tai tilaukseen liittyvän erimielisyyden ratkaistavaksi Euroopan komission ylläpitämän niin kutsutun verkkovälitteisen riidanratkaisun kautta (http://ec.europa.eu/odr).

Käyttöehtoihin ja/tai tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

Kuluttajan asemassa oleva ostaja voi kuitenkin aina nostaa kanteen tai olla vastaajana myös asuinpaikkansa toimivaltaisessa alioikeudessa.


Käyttöehtojen muuttaminen

Mikaelilla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja julkaisemalla uudet käyttöehdot verkkokaupassa ja ilmoittamalla rekisteröidyille käyttäjille muutoksista käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä hyväksyy muutetut käyttöehdot jatkamalla Verkkokaupan käyttöä ehtomuutosten julkaisun jälkeen.


Vastuunrajoitus

Mikael ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä.

Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita kuluttajan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia korvaukseen.


LASKUTETTAVAT TUOTTEET

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan laskutettaviin yritysasiakkaisiin.


Laskutustapa

Kaikki valmiit aloituspaketit laskutetaan aina ennen työn aloittamista. Laskut lähetetään yleensä 1-3 erässä. Työn yhteydessä syntyvät ylimääräiset kulut laskutetaan niiden tilauksen tai toimituksen yhteydessä, riippuen kulujen luonteesta. Laskut toimitetaan sähköpostin liitteenä tai verkkolaskuna.

1) Kotisivupaketti (projektin alussa)
2) Suunnittelulasku (näitä voi olla useampia)
3) Julkaisulasku (kun palvelu on hyväksytty julkaistavaksi)


Maksuehto

Laskujen maksuehto on 7 pv netto.


Perintämaksut

Maksamattomasta laskusta lähetetään seitsemän (7) päivän välein kolme (3) maksumuistutusta (á 12,00 €), jonka jälkeen maksuvaatimus ja perintämaksu 60,00 €. Laskujen viivästyskorko on 12 %. Hinnat alv 0 %. Jos suorituksia ei ole rekisteröity maksuvaatimuskirjeen eräpäivän jälkeisenä arkityöpäivänä, lähetetään suorittamattomat laskut perintätoimiston hoidettavaksi.


Toimitustapa

Palvelut toimitetaan sopimuksen mukaan, palvelut digitaalisena toimituksena ja konsultointipalvelut tehdään etänä online-chattina, sähköpostitse, puhelimitse tai videopuheluin vallitsevan hinnaston mukaisesti.


Toimitusaika

Palvelut toimitetaan sopimuksen mukaan, yleensä muutamasta päivästä aina muutamiin kuukausiin.


Toimituskulut

Emme peri palveluista erillisiä toimituskuluja.


Tilausvahvistus

Lähetämme tilauksesta sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka tulee vahvistaa vastaamalla viestiin.


Tekijän allekirjoitus

Kaikki Mikaelin työt allekirjoitetaan asiakastyön lopussa brändin omalla M-logolinkillä ja/tai tekstilinkillä Mikaelin kotisivulle:

– Luotu asiakkaalle: Created by MikaelKytonen.com
– Suunniteltu asiakkaalle: Designed by MikaelKytonen.com
– Ylläpidetty asiakkaalle: Powered by MikaelKytonen.com

Kaikki oikeudet pidätetään.


Asiakkuus

Tilaamalla palveluita hyväksyt nämä tilaus-, toimitus- ja käyttöehdot. Myymme palveluita vain täysi-ikäisille kuluttajille.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun tästä >